Gledamo ga na TV-u, a nismo znali da mu je on deda: Ovaj zavodnik je Gidrin unuk

“Često sam ga posjećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmijan i vedar. Nikada ga nisam vidio tužnog ili namrgođenog”, rekao je jednom prilikom Jovan koji je imao samo sedam godina kada je glumac preminuo i otkrio da nisu tačne priče da je Gidra bio nevjeran svojoj ženi Ljiljani

Iako nas je napustio prije tri decenije, slava legendarnog glumca Dragomira Bojanića Gidre ne jenjava, a avanture popularnog her Žike Pavlovića iz serijala “Žikina dinastija” po kojem je najprepoznatljiviji prepričavaju se i među mlađim generacijama.

Foto: Printscreen

Neodoljivim šarmom i harizmom lako je osvojio srca širokog auditorijuma, te je njegova smrt 1993. rastužila čitav region, a najviše ćerku Jelenu koju je dobio iz burne ljubavne priče sa koleginicom Ljiljanom Kontić.

Iako je bio veoma mali, Jovan Stojanović, Gidrin unuk, tačnije njegovog rođenog brata Milomira, takođe je tiho patio zbog velikog gubitka i dobro se sjeća dede-strica čije životne situacije danas rado prepričava, piše Express.ba.

“Često sam ga posjećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmijan i vedar. Nikada ga nisam vidio tužnog ili namrgođenog”, rekao je jednom prilikom Jovan koji je imao samo sedam godina kada je glumac preminuo i otkrio da nisu tačne priče da je Gidra bio nevjeran svojoj ženi Ljiljani.

“Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo volio moju baku Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali, ali joj se on uvijek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina”, ispričao je Gidrin unuk, koji svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zbog svog atraktivnog izgleda Jovan je uplovio u svijet manekenstva, te je proteklih godina radio brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

Mnogi se slažu da je šarm naslijedio od dede, a njime je, nema sumnje, osvojio i svoju sadašnju suprugu Maju, koja je po zanimanju šminkerka. Njih dvoje imaju i sina Alekseja, koji je došao kao kruna velike ljubavi.

Foto: Instagram

Idi na VRH
error: Content is protected !!