Krivokapić: DF zajedno sa DPS najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore

Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima, ali budite sigurni da su svi iz Vlade i parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobjedu na avgustovskim izborima odbrane po cijenu svojih života. Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao dio parlamentarne većine sa Demoktarskom partijom socijalista”, napisao je Krivokapić na Twitteru

Premijer Zdravko Krivokapić napisao je na Twitteru da je “dužan da građanima Crne Gore saopšti punu istinu o onome što se događalo i događa iza kulisa napada Demokratskog fronta na Vladu Crne Gore”.

“DF zajedno sa DPS i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore, a sve u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora. Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima, ali budite sigurni da su svi iz Vlade i parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobjedu na avgustovskim izborima odbrane po cijenu svojih života. Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao dio parlamentarne većine sa Demoktarskom partijom socijalista”, napisao je Krivokapić na Twitteru.

Foto: GOV.ME

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!