Amra kojoj je četvoro djece stradalo u požaru saznala da je trudna, njenom mužu se bore za život

Njihovo četvoro djece uzrasta od šest mjeseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u stanu u Novom Pazaru u kojem su živjeli. Rezultati obdukcije pokazali su da su se djeca ugušila ugljen-monoksidom

Amra, majka četvoro djece koja su stradala u požaru u Novom Pazaru, kako su objavili na svom sajtu saveabdo, je trudna, a operacija oca Abda je odgođena jer nisu nađeni donori kože.

Majka u bolnici “Laza Lazarević” u kojoj se i dalje nalazi saznala je da je trudna.

– Pregledom je utvrđeno da je trudna, dok je Abdo sada u komi i pati od opekotina na 35 posto tijela, a šanse da preživi su male jer se koža mora ukloniti kako ne bi došlo do komplikacija, ali može ukloniti tek nakon što se njegovo mjesto pokrije alternativnom kožom – navodi se na sajtu.

Ocu stradale djece se bore za život

Dok je otac djece koja su nastradala u požaru u Novom Pazaru u teškom stanju i potrebna mu je transplantacija kože, majka Amra A. je u svjesnom stanju.

Ona je takođe prevezena u Beograd, a kako Telegraf.rs saznaje od porodice, ljekari kažu da je u stabilnom stanju i smirena. Poslije saznanja da su joj djeca poginula nije sklona iracionalnim postupcima, ali ne razgovara ni sa kim.

Podsjetimo, ona je zadobila opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvoro djece. Njemu se ljekari bore za život, a potrebna mu je transplantacija kože.

Njihovo četvoro djece uzrasta od šest mjeseci do 6 godina nastradalo je u požaru u stanu u Novom Pazaru u kojem su živjeli. Rezultati obdukcije pokazali su da su se djeca ugušila ugljen-monoksidom, prenosi Avaz.

Idi na VRH
error: Content is protected !!