Ocu mališana se bore za život: Ovo su roditelji čija su djeca stradala u požaru u Novom Pazaru, rođaci apeluju za pomoć

“Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene”, napisala je jedna od rođaka povrijeđenog čovjeka A. A, koji je izgubio djecu, a koji, kako su rekli doktori, ima preko 50 odsto opekotina na tijelu

Četvoro mališana uzrasta od šest mjeseci do šest godina biće sahranjeni danas na groblju u Novom Pazaru. Za to vrijeme ljekari se bore da spasu njihove roditelje A.A. i A.A. koji se nalaze u bolnicama u Novom Pazaru i Beogradu.

Četvoro male djece je stradalo juče ujutru u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prevezeni u bolnicu. Kako pričaju komšije, porodica koja je doživjela ovu nezapamćenu tragediju doselila se u stan prije godinu dana, ali nije se previše družila sa komšijama, piše “Blic”.

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio cijelu porodicu. Ljekari se bore za njegov život.

“Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene”, napisala je jedna od rođaka povrijeđenog čovjeka A. A, koji je izgubio djecu, a koji, kako su rekli doktori, ima preko 50 odsto opekotina na tijelu.

“Intubiran je i posle stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka djece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na odeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici”, rekao je dr Šefćet Hajrovićm iz Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Foto: Društvene mreže

Idi na VRH
error: Content is protected !!