Influenser Jovan Radulović Jodžir u trci za predsjednika Crne Gore

Popularni Jodžir na Instagramu ima preko 230.000 pratilaca, a na Tik-toku preko 80.000 što bi značajno moglo da mu olakša prikupljanje potpisa. Ako bi uspio da prikupi 8101 potpis, Radulović bi postao prvi balkanski influenser u trci za predsjednika neke države, a istovremeno bi bio najuticajniji kandidat, makar kada su društvene mreže u pitanju, jer broj njegovih pratilaca značajno nadilazi sve ostale političare koji su predali ili najavili predaju kandidature

Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir najavio je danas da će se kandidovati za predsjednika Crne Gore i da će od sjutra početi da prikuplja potpise za svoju kandidaturu. Za to će mu biti potrebno da ga svojim potpisom podrži 8101 građanin Crne Gore do 26. februara, kada ističe rok za predaju kandidatura.

Radulović je u svojoj Instagram objavi kazao da je vrijeme da “igricu dignemo na veći nivo”.

“Svjedoci smo da se trka za predsjednika Crne Gore zahuktava. Dok su jedni uveliko u kampanji, drugi skupljaju potpise, treći su diskvalifikovani, a četvrti čekaju što će ovo troje da urade. Čini mi se da smo svi zajedno siti i političara i njihovog stalnog prepucavanja. Zato sam donio odluku koju želim da podijelim sa vama – ja ću biti kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima. Želim da skrenem pažnju da svi zajedno možemo mnogo bolje i drugačije, da skrenem pažnju sa politike, želim je u pozitivnom smislu, da bude zabavna i interesantna, prije svega u interesu svih građana”, kazao je Radulović, prenosi portal Standard.

On je pozvao građane da prate njegove objave na društvenim mrežama, preko kojih će ih informisati o toku kampanje.

Popularni Jodžir na Instagramu ima preko 230.000 pratilaca, a na Tik-toku preko 80.000 što bi značajno moglo da mu olakša prikupljanje potpisa. Ako bi uspio da prikupi 8101 potpis, Radulović bi postao prvi balkanski influenser u trci za predsjednika neke države, a istovremeno bi bio najuticajniji kandidat, makar kada su društvene mreže u pitanju, jer broj njegovih pratilaca značajno nadilazi sve ostale političare koji su predali ili najavili predaju kandidature.

Foto: Instagram

Idi na VRH
error: Content is protected !!