Novi Pazar: Pronađeno tijelo Ramiza Rožajca (VIDEO)

Njegovo tijelo pronađeno je u naselju Postenje, devet kilometara od mjesta gdje je upao u rijeku i oko kilometar nizvodno od mjesta gdje je u petak pronađeno tijelo njegovog komšije Safeta Zekića

Tijelo Ramiza Rožajca iz Novog Pazara, koji je u četvrtak upao u nabujalu Trnavicu, pronađeno je na obali rijeke Raške, nedaleko od Reciklažnog centra, javljaju Vijesti RTV Novi Pazar.

Njegovo tijelo pronađeno je u naselju Postenje, devet kilometara od mjesta gdje je upao u rijeku i oko kilometar nizvodno od mjesta gdje je u petak pronađeno tijelo njegovog komšije Safeta Zekića.

Potraga za utopljenikom počela je jutros, a u njoj su učestvovali pripadnici Vojske Srbije, MUP-a, Policijske uprave Novi Pazar, Vatrogasno-spasilačke brigade, ali i spasioci, ronioci i veliki broj dobrovoljaca.

Podsjetimo, do nesreće je došlo u četvrtak kada su, u želji da sa spasu kuće od poplava, nesrećni muškarci uz obalu nabujale reke Trnavice postavljali vreće sa pjeskom. Rožajca je povukla bujica, a Zekić je skočio da ga spase. Nažalost, nabujala rijek ih je odnijela i nije im bilo spasa.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!