Užasavajući snimak iz Novog Pazara: Pokušao da spase komšiju iz nabujale rijeke, voda odnijela obojicu

Na snimku nadzorne kamere sa obližnje kuće vidi se da je mlađi muškarac istrčao na mostić i pokušao da pruži ruku davljeniku, ali se ograda polomila i voda je odnijela obojicu

Potraga za dvije osobe koje su jutros oko 11 sati upale u rijeku Trnavicu u Novom Pazaru i dalje traje.

U međuvremenu se pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi momenat kad je jedan muškarac pokušao da spasi sugrađanina koga nosi nabujala Trnavica, ali je i on upao u vodu.

Na snimku nadzorne kamere sa obližnje kuće vidi se da je mlađi muškarac istrčao na mostić i pokušao da pruži ruku davljeniku, ali se ograda polomila i voda je odnijela obojicu.

“Dvije osobe koje su upale u rijeku Trnavicu se vode kao nestale i za njima se i dalje traga dok je osoba koja je pokušala njihovo spašavanje nakon intervencije spasilaca zbrinuta i dobrog je opšteg zdravstvenog stanja”, saopštio je gradski štab za vanredne situacije.

Štab je donio odluku da se na teritoriji Novog Pazara proglasi vanredna situacija zbog poplava i apeluje na građane da izbjegavaju kretanje i zadržavanje u blizini rijeka i drugih vodotokova i da ne prelaze preko improvizovanih mostova, piše “Kurir”.

Idi na VRH
error: Content is protected !!