Tužne scene iz kuće u kojoj su živjeli Ana i Brajan Volš: Flašica sa hranom za bebe i ukrašena jelka (VIDEO)

Kuća je “ukrašena” i policijskim trakama, kao i luminolom, sredstvom koje pomaže da se pronađu tragovi krvi i koji su obezbedili dokaze protiv Brajana Volša, optuženog za ubistvo supruge Ane Volš

Kako je izgledala kuća porodice Volš tragičnog 1. januara, koji je bio praznik za sve, osim za Anu Volš koju je u novogodišnjoj noći, prema naovdima optužnice, usmrtio njen suprug Brajan, snimila je američka televizija News Nation koja je objavila fotografije kuće u kojoj više niko ne živi i u koju sada ulaze samo policajci.

Kuća je “ukrašena” i policijskim trakama, kao i luminolom, sredstvom koje pomaže da se pronađu tragovi krvi i koji su obezbedili dokaze protiv Brajana Volša, optuženog za ubistvo supruge Ane Volš.

Fotografije objavljene na TV snimku prikazuju prizore koji kao da su zaleđeni u vremenu – do pola raksićenu novogodišnju jelku, a ne zna se da li je te predmete pomjerala policija, piše portal Nova.rs. Neki od tih prizora su potresni. Praznična lampa ostavljena na stolu, kao i flašica za hranjenje bebe, za najmlađeg sina, napunjana mlijekom do pola.

Iako je sve izgledalo normalno, detektivi su 4. januara zatražili da istraže kuću jer im je, kako se saznalo, Brajanovo ponašanje i držanje „bilo čudno“ i to je bio okidač za odluku da cijelu kuću poprskaju luminolom koji je otkrio strašnu istinu.

Foto: Printscreen/News Nation

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!