Isplivali jezivi detalji istrage o nestanku Ane Walshe: Tajna se krije u podrumu i spalionici

Upućeni izvori izjavili su da je signal Brianovog telefona lociran na dvije deponije i centra za reciklažu gdje se nalaze i spalionice – jedna u Abingtonu, druga u Brocktonu – dva predgrađa na južnoj obali Massachusettsa blizu imanja porodice Walshe

Brian Walshe (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Walshe (39) za Novu godinu, u vrijeme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag.

Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo nedjelo, njene posmrtne ostatke odložio je u spalionicu.

Brian Walshe (47) trebalo bi da bude optužen za ubistvo u sudnici u Quincyju danas nakon “intenzivne istrage” o nestanku njegove supruge. Nestanak Ane Walshe 39-godišnje majke troje djece, prijavio je njen poslodavac 4. januara – tri dana nakon što je posljednji put viđena u gradu Cohassetu u Massachusettsu.

“Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će vjerovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti objelodanjeni”, rekao je Morrissey.

Upućeni izvori izjavili su da je signal Brianovog telefona lociran na dvije deponije i centra za reciklažu gdje se nalaze i spalionice – jedna u Abingtonu, druga u Brocktonu – dva predgrađa na južnoj obali Massachusettsa blizu imanja porodice Walshe, piše “Jutarnji list”.

“Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je vjerovatno da će neko tijelo biti pronađeno”, kazao je za LAMag visoki policijski službenik.

Podsjetimo, muž nestale Ane Walshe osumnjičen je za njeno ubistvo nakon što je nestala na Novu godinu.

Danima je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se vjeruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sjekire.

Foto: Instagram 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!