Marković: U Beogradu se desio necivilizacijski atak na Ambasadu Crne Gore i zastavu, odnos vlasti Srbije je zaprepašćujući

Crna Gora je još jednom pred izazovom odbrane nezavisnosti i slobode. Sačuvaćemo našu Crnu Goru uprkos mržnji kojom je zasuta od istih aktera unutar i van njenih granica”, napisao je Marković na Twiteru

Foto: Printscreen

Premijer Crne Gore, Duško Marković rekao je da se sinoć u Beogradu desio još jedan necivilizacijski atak na Ambasadu Crne Gore i crnogorsku zastavu, prenose “Vijesti”

Stotine huligana, navijača Crvene zvezde, protestovalo je ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu tokom kog su ispaljivane vatromet rakete na zastavu Crne Gore.

Foto: Twitter

Zastava nije izgorela, iako je pogođena više puta. Ambasada Crne Gore je objavila da je zamijenila zastavu čiji su djelovi izgoreli.

“Zaprepašćujući je odnos vlasti Srbije. Crna Gora je još jednom pred izazovom odbrane nezavisnosti i slobode. Sačuvaćemo našu Crnu Goru uprkos mržnji kojom je zasuta od istih aktera unutar i van njenih granica”, napisao je Marković na Twiteru.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!