Dirljiv snimak iz BiH: Medvjed upao u bunar, spasili ga mještani, a jedan ga hrabrio: “Nemoj potonut’, medo” (VIDEO)

Mile, Slaven, Jozo i Dario Kordić čuli su neobične zvukove iz bunara, a kad su prišli bliže ugledali su nesrećnog meda. Brzo su organizovali akciju spašavanja kako bi izvukli već iscrpljenu životinu

Nevjerovatna scena odigrala se na Ramskom jezeru u Bosni i Hercegovini: medvjed je upao u obližnji bunar, ali su mještani uspjeli da se organizuju i spasu ga.

Medvjed je bio u bunaru punom vode, ali je nekako uspio da drži glavu iznad površine vode. Ne zna se kako je dospio, niti koliko dugo je bio u bunaru.

Mile, Slaven, Jozo i Dario Kordić čuli su neobične zvukove iz bunara, a kad su prišli bliže ugledali su nesrećnog meda. Brzo su organizovali akciju spašavanja kako bi izvukli već iscrpljenu životinju, javlja Ramski vjesnik.

Nakon što nijesu uspjeli da medvjeda izvuku pomoću drveta, otišli su po traktor. Ta akcija je uspjela i medo se umoran, ali živ vratio u šumu. 

Video o spašavanju medvjeda dosad je pogledalo 90 hiljada ljudi, a posebno pozitivni komentari odnosili su se na čovjeka koji tokom spašavanja razgovara sa medom i govori : “Medo, kako si upao u bunar Bog te pomogo” i “Nemoj potonut’, medo”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!