Mitrović čestitao 21. maj: Ponosni smo na doprinos dijaspore u obnovi nezavisnosti i što i dalje aktivno sudjeluje u njenom napretku

Dijaspora je i posljednjim aktivnostima dokazala da je čvrst i privržen oslonac Crnoj Gori. Crna Gora je naša zajednička kuća koju smo u zajedništvu gradili i koju u zajedništvu čuvamo i unapređujemo, piše u čestitki direktora Uprave za dijasporu

Foto: Uprava za dijasporu

Direktor Uprave za dijasporu, mr Predrag Mitrović, čestitao je dijaspori i građanima Crne Gore 21. maj, Dan mezavisnosti.

“Obnova državne nezavisnosti Crne Gore jedan je od najznačajnijih datuma u novijoj crnogorskoj istoriji. Za ovih 14 godina Crna Gora je pokazala da je majka svih njenih građana i iseljenika koji žive širom svijeta, a koje za maticu vežu rodoljublje i demokratske vrijednosti utemeljene na jednakosti koje je Crna Gora, kao slobodarska zemlja otvorena za sve dobronamjerne ljude, oduvijek baštinila”, piše u četitki.

Ovaj 21. maj, dodaje, dočekujemo u vrijeme koje je izazov za cijeli svijet, vjerujući da ćemo i ovu pobjedu uskoro izvojevati uz slogu, zajedništvo i poštovanje propisanih mjera.

“Ponosni smo na doprinos koji je dijaspora dala obnovi nezavisnosti i na činjenicu da i dalje aktivno sudjeluje u njenom napretku. Dijaspora je i posljednjim aktivnostima dokazala da je čvrst i privržen oslonac Crnoj Gori. Crna Gora je naša zajednička kuća koju smo u zajedništvu gradili i koju u zajedništvu čuvamo i unapređujemo. Da je vječna Crna Gora!”, piše u čestitki.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!