Brajan Volš nije prijavio nestanak supruge, već radnik obezbjeđenja kompanije u kojoj je radila

Brajan Volš će ponovo biti saslušan pred sudom 9. februara

Duže od dvije nedjelje nema informacija o tome šta se dogodilo Beograđanki Ani Volš (36), koja je nestala 1. januara u Kohasetu, u Masačusetsu. Njen suprug Brajan Volš uhapšen je zbog ometanja istrage, a prema novim informacijama, on će ponovo biti saslušan pred sudom 9. februara.

Istraga nestanka Ane ne prestaje da intrigira javnost, a dosad su isplivale razne informacije o životu supružnika Volš. Beograđanka je nestala 1. januara, a njen nestanak prijavljen je tek nekoliko dana kasnije i to od zaposlenih u obezbjeđenju kompanije u kojoj je radila.

Iako je Brajan ranije pred sudom tvrdio da je on kontaktirao kompaniju u kojoj je njegova supruga radila, prema policijskom izvještaju, zapravo je zaposleni Tišman Spajer kontaktirao supruga. Nakon što im je on rekao da nije prijavio nestanak supruge, iz kompanije su odlučili da to urade.

Takođe, američki medij Boston25 navodi i tačno vrijeme kada je lociran signal Aninog telefona, prenosi portal Nova.rs.

„Izvještaj otkriva da je Anin telefon poslednji put „pingovao“ (bilježio signal) 2. januara u 3:14 ujutro u Kohasetu i da je „udario u toranj“ na Reservoir Roadu u tom mjestu. On se nalazi na manje od milje od kuće koju iznajmljuju Volšovi“, navodi taj medij.

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš već dvije nedjelje prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se Beograđanki izgubio trag.

Oči istražitelja većdvije nedjelje uprte su u njenog supruga Brajan zbog niza čudnih okolnosti. On je priveden zbog ometanja istrage, a utvrđeno je da je nakon nestanka supruge kupio veću količinu sredstava za čišćenje, te da je, kako su američki mediji preneli, pretraživao na internetu kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

Foto: Facebook

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!