Obdukcioni nalaz pokazao: Mladi poštar Miloš Stamatović se utopio, ostala vještačenja u toku

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore, a njegov nestanak su, 17. decembra prošle godije prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu. On je u vrijeme nestanka kod sebe je imao oko 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada

Smrt Danilovgrađanina Miloša Stamatovića (25), čije je tijelo 20. decembra prošle godine pronađeno u koritu rijeke Morače, u naselju Botun, nastupila je uslijed utopljenja, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu.

To je za Portal RTCG potvrdila rukovoditeljka i portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica.

Ona je podsjetila da je formiran predmet u ovom slučaju, te da je tužilac istog dana izdao naredbu za obdukciju tijela.

“Obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila uslijed utopljenja.Takođe od strane tužilaštva donijete su naredbe za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko vještačenje, koja vještačenja su u toku, dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku”, navela je Medenica.

Ona je dodala da će tužilaštvo, nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, donijeti odluku u tom predmetu.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore, a njegov nestanak su, 17. decembra prošle godije prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu. On je u vrijeme nestanka kod sebe je imao oko 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

Foto: Privatna arhiva 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!