Majka nestale Ane ne želi povjeruje da je Brajan odgovoran za nestanak njene ćerke: “Nikada je ne bi povrijedio”

“Bila sam dugo kod njih, uvijek su se slagali. Nikada se nije žalila, uvijek je bila nasmijana i raspoložena”, kaže ona i naglašava da ne vjeruje u informacije da je Brajan Volš boravio u mentalnoj ustanovi jer je sociopata. Ona je rekla da i za to čeka zvanične informacije

“Ne vjerujem da je tako nešto moguće. Mislim da on nikada ne bi povrijedio moju ćerku, ne vjerujem ni u šta. Nikakva sam, a i toliko sam u depresiji da zaista ne znam šta da kažem. Samo ne mogu da povjerujem da je Brajan za bilo šta kriv”, priča za “Blic” Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš (39), koja je poslednji put viđena za Novu godinu u Americi.

Njena majka ne želi da prihvati da se Ani nešto desilo, a pogotovo ne da je u to umiješan njen muž.

“Jedini mi je cilj da se vrati živa. Sve drugo što čujem ili pročitam uzimam sa rezervom. Očekujem zvanične informacije, a u ovo što mediji pišu ne vjerujem”, dodaje ona.

Istakla je da ne može da povjeruje da je Anin muž na bilo koji način povezan sa njenim nestankom, i da u dokaze koje je pribavila policija ne vjeruje.

“Bila sam dugo kod njih, uvijek su se slagali. Nikada se nije žalila, uvijek je bila nasmijana i raspoložena”, kaže ona i naglašava da ne vjeruje u informacije da je Brajan Volš boravio u mentalnoj ustanovi jer je sociopata. Ona je rekla da i za to čeka zvanične informacije.

“Ne znam za to, ali nikada nisam primijetila tako nešto. Nikada nije imao nikakve ispade”, kaže Milanka Ljubičić.

Rekla je da Ana Volš jedino nije imala dobar odnos sa svekrvom, ali da to nije uticalo na njihov brak.

Foto: Ana i Brajan Volš (Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!