Gusinjanin osumnjičen za ubistvo u Beogradu: J. G. udavio Ivanu Krivokapić pa pobjegao u Crnu Goru?

Kako se sumnja, njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je on ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi djevojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta

Dan prije ubistva Ivane Krivokapić osumnjičeni J. G. čekao ju je na poslu, u kafiću gdje je radila da završi smjenu, nakon čega su otišli zajedno, saznaje “Blic”.

Prema informacijama koje poseduje “Blic”, J. G. je bio u Beogradu dan prije nego što je Ivana ugušena, a sumnja se da ju je golim rukama ubio.

Kako se sumnja, on je nakon zločina otišao u Crnu Goru. Prema podacima sa društvenih mreža, Jetmir živi u naselju Vusanje, u opštini Gusinje.

Pretpostavlja se da su osumnjičeni i žrtva bili emotivnoj vezi.

Kako se sumnja, njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je on ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi djevojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Kako bi otklonio sumnju, na društvenim mrežama se opraštao od Ivane i objavljivao zajedničke fotografije.

Foto: Ivana Krivokapić i osumnjičeni J. G. (Društvene mreže)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!