Državljanin Crne Gore osumjičen za ubistvo studentkinje u Beogradu: Dopratio Ivanu kući, a onda je ščepao za vrat

Ivana i njen ubica su se, navodno, upoznali prošle godine tokom jednog planinarenja. Tijelo ubijene studentkinje, podsjetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice

Za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) na Zvezdari osumnjičen je J. G, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, policija nije obavila ni informativni ni razgovor u svojstvu građanina sa osumnjičenim jer je odmah nakon ubistva napustio Srbiju. Sumnja se da je u Crnoj Gori.

Pretpostavlja se da su osumnjičeni i žrtva bili su emotivnoj vezi.

Dan pre ubistva J. G. i Ivana su bili zajedno u jednom kafiću. On je kobnog dana bio sa Ivanom u stanu.

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J. G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Na svom profilu na društvenim mrežama, vjerovatno kako bi otklonio sumnju, nakon ubistva oprostio se od Ivane i objavljivao zajedničke fotografije.

– Anđele moj, počivaj na miru, neka ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo – napisao je u jednoj od poruka ispod zajedničke fotografije na kojima se vidi kako su se spremali za proslavu Nove godine.

Ivana i njen ubica su se, navodno, upoznali prošle godine tokom jednog planinarenja.

Tijelo ubijene studentkinje, podsjetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odmah je pokrenulo istragu protiv NN lica zbog sumnje da je Ivana K. ugušena davljenjem.

Tokom saslušanja njeni najbliži su izjavili da nije primala pretnje.

Komšinica iz zgrade ispričala je za Kurir da je čula zvukove koji su dopirali iz stana u kom je devojka bila i da je sigurna da nije bila sama, a to su kasnije pokazali i rezultati obdukcije i DNK analize.

Ubica je posle zločina izašao iz stana i za sobom zaključao vrata ključem koji je uzeo od devojke i nestao, piše Blic.

Portal Revije Fokus saznaje da je osumnjičeni iz Gusinja.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!