Mračne tajne porodice Volš: Brajan opljačkao oca koji je bio poznati neurohirurg, ukrao skoro milion dolara

Kako prenosi Daily Mail, on je do 2009. godine, od oca „ukrao“ skoro milion dolara, što je i bio povod da ga doktor Tomas Volš razbaštini. Osim slika Salvadora Dalija, Brajan je ukrao i slike Huana Miroa, a odvezao je i automobil. Od novca koji je ukrao od oca prije njegove smrti, svojoj supruzi Ani poklonio je, ni manje ni više, nego skupoceni „maserati“, i to za Dan zaljubljenih 2015. godine

Brajan Volš (46), suprug Beograđanke Ane Volš (39) koja je nestala 1. januara, prevario je i rođenog oca za novac, pa ga je Tomas Volš, ugledni neurohirurg, razbaštinio – isključio iz testamenta. Ipak, tu nije bio kraj.

Posle nestanka Ane, rođene Beograđanke i majke troje djece koja već duže vrijeme živi u SAD, tamošnji mediji i policija počeli su da se više interesuju o prošlosti njenog supruga Brajana, čovjeka koji je, navodno, poslednji video suprugu živu. Isplivale su mnoge mračne tajne porodice Volš, a ispostavilo se da nasmijani Brajan ima prilično mračnu prošlost.

Na društvenim mrežama, ali i u medijima, pojavila se i priča o potpuno poremećenim odnosima između Brajana Volša i njegovog oca, uglednog neurogirurga Tomasa Volša, koji je preminuo 2018. godine.

Ana i Brajan Volš su se već vjenčali, a odnosi između Tomasa i njegovog sina su već bili potpuno poremećeni. Iako je porodica živjela u blagostanju, jer je Tomas bio ugledan ljekar, cijenjen u društvu, njegov odnos sa Brajanom bio je sve lošiji i lošiji, piše potral Nova.rs.

Uzrok je bio novac, jer je Brajan, koga su školski drugovi opisali kao čovjeka željnog novca, znao da troši, ali mu je zarađivanje išlo slabije. Zbog toga je i rođenog oca Tomasa prevario za poveću sumu novca. Uslijedila je osveta, jer je Tomas razbaštinio Brajana – izbacio ga iz testamenta.

Ipak, tu nije bio kraj, jer je Brajan riješio da se osveti ocu i posle smrti. Provalio je u Tomasovu vilu i odnio sve vrijednije stvari u vrijednosti od oko 710.000 dolara. Sve stvari koje je opljačkao prodao je, što je zabilježeno i u sudskim dokumentima.

Među stvarima koje opljačkao od pokojnog Tomasa bila su i umjetnička djela poznatog slikara Salvadora Dalija i tu je Brajan shvatio koliko novca može da se zaradi od preprodaja slika.

Kako prenosi Daily Mail, on je do 2009. godine, od oca „ukrao“ skoro milion dolara, što je i bio povod da ga doktor Tomas Volš razbaštini. Osim slika Salvadora Dalija, Brajan je ukrao i slike Huana Miroa, a odvezao je i automobil.

Od novca koji je ukrao od oca prije njegove smrti, svojoj supruzi Ani poklonio je, ni manje ni više, nego skupoceni „maserati“, i to za Dan zaljubljenih 2015. godine. Ona se na društvenim mrežama kasnije pohvalila da je to bio „najljepši poklon“ za Dan svetog Valentina. Vrijednost skupocjene limuzine procijenjena je na 120.000 dolara.

Podsjetimo, Ana Volš, rođena Beograđanka, se posle studija odselila za SAD, gdje je upoznala Brajana Volša. Počeli su da se zabavljaju, a potom su dvije godine bili razdvojeni, da bi opet  počeli da se zabavljaju, a potom je uslijedilo i vjenčanje.

Imaju troje djece od nepune dvije, četiri i šest godina.

Ana je bila uspješan agent za nekretnine, postala je regionalni menadžer i radila u Vašingtonu, dok je Brajan ostao u mjestu Kohaset, kraj Bostona. On je u međuvremenu priznao krivicu za prevaru i čekao je presudu, sa nanogicom u kućnom pritvoru.

On je čuvao djecu dok je Ana zarađivala i uglavnom boravila u Vašingtonu, a vikende provodila u Bostonu. Njemu je čak bilo zabranjeno da posjeduje bilo šta na svoje ime, pa je kuću u kojoj su živjeli zapravo iznajmila njegova majka.

Ana Volš je trebalo da se vrati u Vašington posle Nove godine, tačnije 3. januara, ali je iznenada let premješten već na 1. januar. Tada je i porodični prijatelj, koji je sa Volševima dočekao Novu godinu, poslednji put vidio Anu.

Prijatelj je otišao oko 1.30, a Ana nikada nije došla na let u 4.30 časova po lokalnom vremenu. Njen nestanak prijavljen je tek 4. januara. Policija je u međuvremenu uhapsila Brajana zbog ometanja istrage, a pronađeno je mnogo dokaza koji upućuju na njegovu umiješanost u Anin nestanak, iako još za to nije optužen.

Foto: Ana i Brajan Volš (Privatna arhiva/Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!