Na zaplijenjenoj testeri i tepihu pronađeno ljudsko tkivo: Istražitelji otkrili nove detalje u slučaju nestale Ane Volš

Predmeti su fotografisani i biće poslati na analizu. Tepih sa tragovima krvi upućen je na forenziku

Na tepihu i testeri koje je policija pronašla u slučaju nestale Amerikanke srpskog porijekla Ane Volš otkriveno je ljudsko tkivo, objavio je reporter Boston 25 njuza Ted Danijel.

Danijel je na Twitteru objavio je da je više izvora, koji su željeli da ostanu anonimni, potvrdilo da su u pitanju krv i ljudsko tkivo.

Predmeti su fotografisani i biće poslati na analizu. Tepih sa tragovima krvi upućen je na forenziku.

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla. Njen nestanak prijavio je suprug tri dana kasnije.

Brajan Volš je u ponedjeljak uhapšen zbog osnovane sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.

Ranije danas, istražitelji koji tragaju za dokazima o nestanku Ane Volš pronašli su kese za smeće pune krvi, sjekiru, testeru, tepih i upotrebljena sredstva za čišcenje u blizini magacina u Pibodiju, prenosi lokalna televizija WBZ. Istražitelji u zaštitnim odelima i policajci sa psima pretražili su u ponedjeljak objekat u ulici Njuberi, u potrazi za tragovima povezanim sa nestankom majke troje djece, prenosi CBS Boston.

Iz tužilaštva je saopšteno da je u porodičnoj kući Volšovih, u podrumu, tokom vikenda pronađen nož i krvave mrlje.

Objavljeno je i da su nadzorne kamere u prodavnici Houm dipot pokazale da je Brajan Volš 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara.

Foto: Ana i Brajan Volš

Idi na VRH
error: Content is protected !!