Davili ga, zadobio posjekotinu arkade: Napadnut ljekar u Hitnoj u Podgorici, uhapšene dvije osobe

Napadači su doktora prvo odgurnuli, a potom, nakon apela da se smire i upozorenja da će pozvati policiju, jedna osoba je, navode iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, nasrnula fizički na njega i ljekara udarila glavom koji je tom prilikom zadobio posjekotinu arkade, nakon čega je počeo da ga davi i tom prilikom je zadobio velike podlive na vratu

Ljekar K.D, koji radi u Hitnoj pomoći u Podgorici, sinoć oko ponoći napadnut je i zadobio je povrede, piše Portal Analitika

Zbog napada uhapšene su dvije osobe, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.

“Dva lica su slišena slobode zbog krivičnog djela nasilnično ponašanje, zbog napada na doktora”, kazali su portalu iz Uprave policije.

Doktor je napadnut na radnom mjestu.

“Sinoć oko ponoći u jedinici Zavoda za HMP Crne Gore u Podgorici napadnut je tokom obavljanja svog posla ljekar K.D. koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede. Dva mladića su u pomenutom vremenskom periodu u jedinicu Hitne pomoći dovela alkoholisano lice a nakon uzimanja podataka i u toku pripreme da se pacijent uvede u ambulantu, ljekar u timu HMP Podgorica je napadnut”, navode iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Napadači su doktora prvo odgurnuli, a potom, nakon apela da se smire i upozorenja da će pozvati policiju, jedna osoba je, navode iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, nasrnula fizički na njega i ljekara udarila glavom koji je tom prilikom zadobio posjekotinu arkade, nakon čega je počeo da ga davi i tom prilikom je zadobio velike podlive na vratu.

“Zaposleni su uspjeli da ih razdvoje, a u međuvremenu je reagovala policija i tri lica su privedena. Policija je izuzela snimak na kome se jasno vidi šta se desilo. Ljekar HMP je pregledan i zbrinut. U jedinicama Hitne pomoći u Crnoj Gori nema obezbjeđenja, ali u saradnji sa policijom napravljen je dogovor da policijski službenici često obilaze sve jedince. Povrijeđeni ljekar kao i zaposleni u Hitnoj dali su izjavu policiji o napadu”, kazali su iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Foto: Pg Biro

Idi na VRH
error: Content is protected !!