“Blic”: Ovo je možda prvi put na svijetu da jedna gej premijerka dobije dijete pomoću vantjelesne oplodnje

Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić rijetko su se pojavljivale zajedno na javnim mjestima, što se kasnije promenilo. O njihovoj vezi, ali i o Milici Đurđić, izvijestili su i brojni mediji u zemlji i regionu

Milica Đurđić i Ana Brnabić (Foto: YouTube/Printscreen) 

Partnerka predsjednice Vlade Srbije Ane Brnabić, Milica Đurđić, rodila je juče u Beogradu dječaka koji je dobio ime Igor.

Kako je “Blic” eksluzivno objavio, porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osjećaju dobro.

Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, u vezi su godinama, a vijest da će beba doći na svijet pojavila se u javnosti tek prije nekoliko nedjelja.

Đurđićeva se podvrgla vantjelesnoj oplodnji, a zbog drugog stanja nekoliko posljednjih mjeseci nije se pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti, iako je ranije to činila.

“Milica je željela da se odmara i uživa u privatnosti i imala je podršku partnerke za to, pa se predsjednica Vlade na javnim dešavanjima pojavljivala sama”, ispričao je izvor tog lista.

U Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gdje je Milica zaposlena, rečeno je da je ona u periodu rane trudnoće otišla na trudničko bolovanje.

“Milica nije krila sreću zbog trudnoće, pa je lijepe vijesti podijelila i sa kolegama na poslu čim je saznala. Nakon brojnih čestitki, izrazila je želju da odmah ode na trudničko bolovanje, što joj je i dozvoljeno”, otkrio je nedavno izvor „Blica” iz KCS.

Ovo je možda i prvi put na svijetu da jedna gej premijerka dobije dijete pomoću vantjelesne oplodnje, piše “Blic”.

Milica Đurđić je doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama, sa Anom Brnabić je već devet godina u vezi.

Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić rijetko su se pojavljivale zajedno na javnim mjestima, što se kasnije promenilo. O njihovoj vezi, ali i o Milici Đurđić, izvijestili su i brojni mediji u zemlji i regionu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!