Lukač: Da li je žrtva preminula u tunelu Lokve ili u bolnici znaćemo kad bude završeno vještačenje

“Odgovor ne mogu dati dok ne bude završen nalaz. Dao sam naredbu za vještačenje kako bi se znale sve činjenice. Čekamo odgovor vještaka, da nam dostavi nalaz i da mišljenje. Takođe, prikupljamo informacije od ljekara koji je bio na licu mjesta, policajaca i građana. Kad sve to bude završeno, znaćemo da li je žrtva preminula na licu mjesta ili u bolnici i tako spriječiti dalje širenje nedoumica”, rekao je Lukač za Antenu M

Državni tužilac u bjelopoljskom Višem tužilaštvu Hasan Lukač formirao je predmet u vezi sa udesom u tunelu Lokve kad je u četvrtak, 5. januara ove godine, poginula jedna osoba, a dvije teže povrijeđene.

“Lukača pitali ono što stvara nedoumice u javnosti već danima: da li je žrtva udesa preminula na licu mjesta, kako je to saopšteno iz Hitne pomoći .ili u bolnici, kako je pisalo u jednom izvještaju policije”, piše Antena M.

“Odgovor ne mogu dati dok ne bude završen nalaz. Dao sam naredbu za vještačenje kako bi se znale sve činjenice. Čekamo odgovor vještaka, da nam dostavi nalaz i da mišljenje. Takođe, prikupljamo informacije od ljekara koji je bio na licu mjesta, policajaca i građana. Kad sve to bude završeno, znaćemo da li je žrtva preminula na licu mjesta ili u bolnici i tako spriječiti dalje širenje nedoumica”, rekao je Lukač za Antenu M.

Dvadesetdevetogodišnji Senad Kalač poginuo je  u saobraćajnoj nesreći u tunelu Lokve na magistralnom putu Berane – Rožaje.

Foto: Senad Kalač (Privatna arhiva)

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!