“Ili se sam ubij, ili ću te ja ubiti”: Nakon jezivog zločina Goran pozvao brata bivše žene, pa se bacio pod kamion

Policiju je prvo nazvala žena (42) i prijavila zlostavljanje od strane alkoholisanog bivšeg partnera. Nakon toga uslijedilo je još nekoliko poziva. Policija je na mjestu zatekla povrijeđenu ženu i dijete i davala im prvu pomo

Napadač koji je u zagrebačkom naselju Kozari putevi sinoć ubio jednoipogodišnju djevojčicu i teško povrijedio njenu majku, na kraju je sam sebi presudio.

Kako nezvanično saznaje “Jutarnji list”, Goran Knežević​ (43) se, nakon što je sekirom napao bivšu partnerku i njenu bebu, dao u bjekstvo, a zatim bacio pod kamion.

Dok je vozio po zagrebačkoj zaobilaznici nazvao je brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio, na šta mu je ovaj navodno odgovorio: “Ili se sam ubij, ili ću te ja”.

Policiju je prvo nazvala žena (42) i prijavila zlostavljanje od strane alkoholisanog bivšeg partnera. Nakon toga uslijedilo je još nekoliko poziva. Policija je na mjestu zatekla povrijeđenu ženu i dijete i davala im prvu pomoć.

Zagrebačka policija objavila je oko podneva saopštenje o strašnom zločinu na Žitnjaku. Navode kako su u srijedu u 20.26 sati dobili više poziva koja su upućivala na nasilju u porodici na području Peščenice.

“Prvi je poziv uputila žena – žrtva starosti 42 godine te prijavila zlostavljanje od strane najvjerovatnije alkoholisanog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga, uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na putu, a potom i povređivanju osoba sekirom”, navode u saopštenju.

Nakon prvog poziva je policija krenula na teren i utvrdili da je 43-godišnjak sekirom udarao majku i dijete u glavu. Bile su u teškom stanju, a policajci su odmah na mjestu događaja počeli da im pružaju hitnu pomoć. Nakon toga ih je Hitna prevezla u bolnice.

Iz policije navode da se Knežević udaljio i pobjegao u automobilu.

“Naknadno je primljena informacija o smrtnom stradanju muškarca u saobraćajnoj nesreći na AC A3. Na mjestu smrtnog stradanja muškarca sproveden je uviđaj od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za uviđaj PU zagrebačke, pa je utvrđeno da se radi o samoubistvu. U ranim jutarnjim satima, 5. januara 2023. godine primljena je informacija da je dijete od zadobijenih povreda preminulo”, izvestili su iz PU zagrebačke, prenosi “Blic”.

Foto: Goran Knežević​ (Parivatna arhiva/Facebook)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!