Lekić: Vlade neće biti, obradovaće se oni koji su poraženi 2020.

„Uspio sam i da zadržim dostojanstvo zemlje da se o vladi Crne Gore odlučuje u Crnoj Gori, a ne bilo gdje drugo… Želim da kažem, kao i ranije, da će vlada biti ozbiljna ili je neće biti. Evo je neće biti. Ko je bio ozbiljan, a ko nije ostavljam građanima da protumače i da se u svemu tome pozicioniraju“, poručio je Lekić

Lider Demosa Miodrag Lekić poručio je nova vlada neće biti sastavljana i da će se, kako kaže, tome obradovati mnoge snage poražene na izborima 2020.

Lekić kaže da je na sastanku imao dvije uloge kao predsjednik stranke i član koalicije “Mir je naša nacija“ i imali su, navodi on konkretne predloge.

„Bio sam i u statusu predsjedavajućeg i mandatatra koji je trajao kratko i nastojao sam da imamo ozbiljan dijalog“, kazao je Lekić, novinarima nakon sastanka parlamentarne ve’ine.

Ostvario je, kaže cilj, da sve bude javno.

„Uspio sam i da zadržim dostojanstvo zemlje da se o vladi Crne Gore odlučuje u Crnoj Gori, a ne bilo gdje drugo… Želim da kažem, kao i ranije, da će vlada biti ozbiljna ili je neće biti. Evo je neće biti. Ko je bio ozbiljan, a ko nije ostavljam građanima da protumače i da se u svemu tome pozicioniraju“, poručio je Lekić.

Crna Gora je, kako ističe, opet na raskrsnici jednog racionalnog i iracionalnog puta, prenosi rtcg.me.

„Znamo da će se mnoge snage poražene 2020. obradovati, moguće da imaju razloga. U svakom slu;aju, ovo je proces koji je vođen demokratski“, zaključio je Lekić.

Foto: Miodrag Lekić (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!