Džeremi Rener objavio fotografiju iz bolnice: “Trenutno nisam u mogućnosti više da napišem, ali vas sve volim”

Rener, koji je tokom karijere nominovan za prestižnu filmsku nagradu Oskar, igrao je u više Marvelovih projekata, u dva ostvarenja filmova “Nemoguća misija”, “Dolazak”, “American Hustle”, kao i “28 nedelja kasnije”. Nominovan je za Oskara za najboljeg glumca u filmu “The Hurt Locker”, kao i za sporednu ulogu u ostvarenju “The Town” 2011.

Glumac Džeremi Rener, koji se oporavlja od povreda zadobijenih tokom čišćenja snijega u Nevadi, oglasio se na društvenoj mreži Instagram.

Hvala vam na podršci. Trenutno nisam u mogućnosti više da napišem, ali vas sve volim”, napisano je na njegovom zvaničnom Instagram nalogu uz objavu fotografije iz bolničke postelje.

Prethodno je tokom dana njegov predstavnik za medije saopštio da se Rener oporavlja od ortopedskih ozljeda i povreda grudnog koša nakon operacije kojoj je podvrgnut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Rener se nalazi na intenzivnoj nezi u kritičnom, ali stabilnom stanju“, navodi se u saopštenju portparola.

Renerov publicista i lokalni zvaničnici u ponedeljak su objavili da je glumac povređen, da je porodica uz njega i da prima adekvatnu bolničku negu.

Za sada smo u mogućnosti da potvrdimo da je Džeremi u kritičnom, ali stabilnom stanju sa povredama zadobijenim pošto je doživeo nesreću uzrokovanu vremenskim prilikama dok je čistio snijeg“, saopštila je publicistkinja Samanta Mast.

Zvaničnici su saopštili da je glumac zadobio ozbiljnu povredu u nedelju ujutru i da je prebačen u u lokalnu bolnicu.

Kancelarija šerifa saopštila je da je reagovala na poziv u vezi sa ozbiljnom povredom u mjestu Rinu u Nevadi u nedelju ujutru.

Rener je jedina osoba umiješana u incident koji se istražuje”, navodi se u saopštenju.

Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje o zimskoj oluji tokom proteklog vikenda. Takođe, zvaničnici su upozorili građane koji su planirali putovanje kroz Sijera Nevadu da su putevi zaleđeni i da se spreme na uslove vožnje.

Pedeset-jednogodišnji Rener već nekoliko godina vlasnik je kuće u Nevadi – u kojoj je tokom novogodišnje noći palo mnogo snega.

Rener je u decembru posredstvom društvenih mreža objavio da je u području u kom živi bilo obilnih snežnih padavina.

Snežne padavine na jezeru Taho nisu šala“, objavio je Rener na Tviteru.

Rener, koji je tokom karijere nominovan za prestižnu filmsku nagradu Oskar, igrao je u više Marvelovih projekata, u dva ostvarenja filmova “Nemoguća misija”, “Dolazak”, “American Hustle“, kao i “28 nedelja kasnije”.

Nominovan je za Oskara za najboljeg glumca u filmu “The Hurt Locker“, kao i za sporednu ulogu u ostvarenju “The Town” 2011.

Idi na VRH
error: Content is protected !!