Katarski šeik je imao sve pod kontrolom, a onda je došao Ibra: Scena zbog koje kažu da je pravi Bosanac

Šeik je ozbiljna lica gledao utakmicu, a onda mu je Zlatan prišao držeći prst prijeteći, a sljedećeg momenta i šeik i Makron su se grohotom smijal

Zlatan Ibrahimović je došao u Katar baš u pravom momentu: na završnu utakmicu između Francuske i Argentine. I čim je došao, Zlatan se zaputio ka loži katarskog šeika Tamina Bin Hamada Al Tanija i Emanuela Makrona.

Šeik je ozbiljna lica gledao utakmicu, a onda mu je Zlatan prišao držeći prst prijeteći, a sljedećeg momenta i šeik i Makron su se grohotom smijali.

Zlatanov otac Šefik jednom prilikom je rekao da Zlatan ima “bosanski menalitet i nevjerovatan smisao za humor”, što se pokazalo i sada na prvenstvu u Kataru kada su svi u blizini Ibrahimovića bukvalno “vrištali od smijeha”.

Kako prenosi stil.kurir.rs, Ibrahimović i Al Tani se poznaju od ranije – upoznali su se prije desetak godina kada je čuveni napadač potpisao za PSG i u dobrim su odnosima.

Zlatan Ibrahimović već godinama živi sa Helenom sa kojom ima dva sina, ali par se još uvek nije vjenčao.

Iako su ga povezivali sa mnogim ženama, on je ostao uz Helenu, a i ona uz njega.

Gledajući utakmicu do kraja, Zlatan je ostao veoma ravnodušan na pobjedu Argentine što su mnogi povezali kao znak da je navijao za Francusku.

Foto: Twitter/Milenio

Idi na VRH
error: Content is protected !!