Kastrat oslobođen optužbe da je neovlašćeno radi prodaje držao skoro 15 grama marihuane

Optužbom je bilo predstavljeno da je Kastrat neovlašćeno radi prodaje držao 14,982 grama marihuane, “upakovanu u deset zamotuljaka od plastične folije, koji su bili u plastičnoj kesi, koju je sakrio u donjem vešu, a koju opojnu drogu su policijski službenici pronašli kod okrivljenog i od istog oduzeli”.

Eldin Kastrat iz Plava oslobođen je optužbe da je 24. maja, u naselju Vinicka kod Berana, neovlašćeno radi prodaje držao skoro 15 grama marihuane.

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Dragan Mrdak u presudi je naveo da nije dokazano da je okrivljeni počinio krivično djelo – neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, koje mu se stavljalo na teret.

Optužbom je bilo predstavljeno da je Kastrat neovlašćeno radi prodaje držao 14,982 grama marihuane, “upakovanu u deset zamotuljaka od plastične folije, koji su bili u plastičnoj kesi, koju je sakrio u donjem vešu, a koju opojnu drogu su policijski službenici pronašli kod okrivljenog i od istog oduzeli”, podsjećaju “Vijesti”.
Idi na VRH
error: Content is protected !!