Ovo je Svetozar koji je krstom tukao policajce jer su mu oživjeli suprugu: Ženu proglasio mrtvom, a onda je uslijedio šok!

Kada je javio njihovoj ćerki da joj je majka preminula, ona je o tome obavijestila policiju. Policija je odmah po prijavi izašla na lice mjesta sa doktorkom Doma zdravlja koja je trebalo da potvrdi smrt. Kada je policija stigla, Svetozarova kuća je bila puna rođaka, komšija i prijatelja koji su došli da mu izjave saučešće

Svetozar Petrović (65) je u oktobru prošle godine u selu Draginja kod Koceljeve krstom napao policajce jer su mu oživeli nevjenčanu suprugu Leposavu Pavlović (65).

U selu su ispričali da je Svetozar sam napravio krst za Leposavu kojim je kasnije napao policajce.

Detaljan opis svega što se dogodilo tog čudnog dana u mačvanskom selu dala je doktorka Emilija Lazarević, koja je stigla zajedno sa policijom kada je Petrović prijavio da mu je žena umrla.

“Koliko sam shvatila, Leposava je onkološki bolesnik i do tada se liječila u Požarevcu. Kako je dospjela u tu kuću, ne znam. Tog gospodina sam često viđala na šalteru u Domu zdravlja u danima prije ovog događaja kada je dolazio po lijekove jer su oboje bili oboljeli od korone”, pričala je dr Lazarević, prenosi “Kurir”.

Kako sama priznaje, policija obično ne ide sa ljekarskom ekipom kada je prijavljena smrt.

“Zvala je Leposavina ćerka iz Požarevca i rekla im da ju je Svetozar obavijestio da joj je majka preminula. Njoj je to bilo izuzetno čudno jer, kako je Lepina ćerka kazala, on nije sav svoj, možda ju je i ubio”, prepričavala je doktorka.

Svetozar je napao patrolu koja je došlo pošto je prijavio da mu je supruga preminula.

“Udovac” je na njih nasrnuo krstačom kada su mu saopštili da je ona samo bila u nesvijesti i da je živa.

Svetozar je živio u vanbračnoj zajednici sa Leposavom u njegovoj kući.

Kada je javio njihovoj ćerki da joj je majka preminula, ona je o tome obavijestila policiju. Policija je odmah po prijavi izašla na lice mjesta sa doktorkom Doma zdravlja koja je trebalo da potvrdi smrt. Kada je policija stigla, Svetozarova kuća je bila puna rođaka, komšija i prijatelja koji su došli da mu izjave saučešće.

“U kući su već bili dopremljeni sanduk i krst, sve je bilo spremno za sahranu. Jedan od policajaca prišao je Svetozaru da bi obavio razgovor sa njim, a doktorka je ušla u sobu u kojoj je ležala ‘pokojnica’ da konstatuje smrt. Međutim, ubrzo se pojavila na vratima i rekla da je žena živa”, pričao je tada izvor “Kurira”.

Foto: Svetozar Petrović (Privatna arhiva)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!