Knežević nakon objavljivanja snimka: Namjera vozača bila da Gardaševića odvede do policije (VIDEO)

“Pa ako ne vjeruje meni, trebao je da vrati Tužilaštvu da Tužilaštvo sasluša mene. Jer je protiv Gardaševića ipak Tužilaštvo pokrenulo postupak po članu 160- ugrožavanje bezbjednosti. Jer mi nijesmo izašli iz auta jer nam se ne sviđa auto crnogorskih tablica, nego smo izašli zato što me on uvrijedio i pozvao da izađem vani”, kazao je Knežević

Lider DNP, Milan Knežević kazao je da video jučerašnjeg incidenta na podgoričkom aerodromu potvrđuje njegove riječi da je verbalno napadnut od strane Ivana Gardaševića, koji ga je, kako Knežević tnavodi vrijeđao i time izazvao reakciju vozača.

“Jedina intencija mog vozača je bila da Gardaševića povede kod policije da da izjavu“, kazao je Knežević u gostovanju u informativnoj emisiji na TV Prva.

Pozvao je UP da objavio “duži video, i jasnijeg kvaliteta, na kome se kako kaže jasno može vidjeti gestikulacija Gardaševića te uvrede koje je uputio na njegov račun”.

Knežević je kazao da je sudija Ćetković koji je zaključio da se na snimku ne može ništa čuti ni vidjeti bio dužan da sasluša i njega.

“Pa ako ne vjeruje meni, trebao je da vrati Tužilaštvu da Tužilaštvo sasluša mene. Jer je protiv Gardaševića ipak Tužilaštvo pokrenulo postupak po članu 160- ugrožavanje bezbjednosti. Jer mi nijesmo izašli iz auta jer nam se ne sviđa auto crnogorskih tablica, nego smo izašli zato što me on uvrijedio i pozvao da izađem vani”, kazao je Knežević, prenosi Dan. 

Idi na VRH
error: Content is protected !!