Đurašković: Dokazalo se sramotno i huligansko ponašanje Milana Kneževića (VIDEO)

“Kako bi se stalo na put kabadahijama koji koriste političku poziciju da maltretiraju mirne i časne građane Cetinja i Crne Gore. Još jednom pozivam tužilaštvo da reaguje i bez odlaganja procesuira primitivizam i nasilništvo Kneževića i njegovog obezbjeđenjam”, poručio je gradonačelnik Cetinja

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković traži da nadležni organi hitno procesuiraju jednog od lidera Demokratskog fronta  Milana Kneževića i njegovo obezbjeđenje, nakon što je sud nakon uvida u snimak incidenta sa Aerodroma pustio na slobodu osumnjičenog Ivana Gardaševića.

“Dokazalo se sramotno i huligansko ponašanje Milana Kneževića. Zbog ovoga sam, a znajući časnu familiju Gardaševića i tražio objavljivanje snimka”, kazao je Đurašković, prenosi Dan. 

On je poručio da će Prijestonica Cetinje biti na raspolaganju porodici Gardašević za svu pravnu pomoć.

“Kako bi se stalo na put kabadahijama koji koriste političku poziciju da maltretiraju mirne i časne građane Cetinja i Crne Gore. Još jednom pozivam tužilaštvo da reaguje i bez odlaganja procesuira primitivizam i nasilništvo Kneževića i njegovog obezbjeđenjam”, poručio je gradonačelnik Cetinja.

Podsjetimo, mediji su objavili objavili snimak na kojem se vidi kako da je došlo do sukoba između Kneževićevog obezbjeđenja i Gazivoda, što je izazvalo reakcije javnosti.

Pogledajte video snimak:

Idi na VRH

error: Content is protected !!