Hitna pomoć za N1: Pokrenut disciplinski postupak, oborena žena je dobro

Kako se navodi u odgovoru za portal N1, utvrđeno je da se sanitetsko vozilo kretalo polako, „sve vrijeme pod rotacionim svjetlima i da se gospođa našla u tzv. mrtvom uglu vozača, tako da, nažalost, nije mogao da je vidi“

“Nakon što smo ispitali sve okolnosti nesrećnog slučaja, utvrdili smo da je pacijentkinja pregledana, da je u dobrom zdravstvenom stanju, koje i dalje pratimo”, naveli su iz Hitne pomoći za portal N1 povodom slučaja od 3. decembra kada je sanitetsko vozilo Zavoda za urgentnu medicinu Beograd oborilo stariju ženu prilikom vožnje unazad.

Snimak se pojavio na društvenim mrežama i u medijima.

Kako se navodi u odgovoru za portal N1, utvrđeno je da se sanitetsko vozilo kretalo polako, „sve vrijeme pod rotacionim svjetlima i da se gospođa našla u tzv. mrtvom uglu vozača, tako da, nažalost, nije mogao da je vidi“.

„Iskreno nam je žao zbog ovog događaja, izvinjenje smo uputili i porodici pacijentkinje, koja je pokazala potpuno razumijevanje za okolnosti pod kojima se desio ovaj nesrećni slučaj. Pokrenut je disciplinski postupak i ukoliko bude nekih novih informacija, blagovremeno ćemo obavijestiti javnost“, navode iz Zavoda za urgentnu medicinu.

Podsjetimo, vozač je izjavio da mu je žao i izvinio se starijoj sugrađanki i njenoj porodici. „Od subote ne mogu da dođem sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći koja je bila u vozilu“, rekao je on.

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!