Dječak je prelazio na pješačkom kada je naletio monstrum za volanom: Pogledajte ko ga je spasio (VIDEO)

Prekršaj koji čini vozač crnog terenca je, inače, po svim saobraćajnim zakonima svijeta jedan od najtežih, ali se u vrlo malom broju sankcioniše onako kako bi trebalo, a to je momentalno oduzimanje vozačke dozvole

Snimak koji ćete vidjeti je zastrašujući, a jedina namjera je da svima koji sjedaju za volan ovo uvijek bude u glavi. Vjerovatno još oprezniji moraju da budu svi kada su u ulozi pješaka. A to smo svi mi, čim napustimo vozilo.

Prekršaj koji čini vozač crnog terenca je, inače, po svim saobraćajnim zakonima svijeta jedan od najtežih, ali se u vrlo malom broju sankcioniše onako kako bi trebalo, a to je momentalno oduzimanje vozačke dozvole, piše “Kurir”.

Naime, kada automobil stane na pješačkom, drugi mora da stane pored njega, čak i kada su dvije trake u istom smjeru, a naročito kada je dvosmjerna ulica, kao na snimku.

Na snimku se vidi dijete koje prelazi preko pješačkog, pošto se jedan vozač propisno zaustavio. S druge strane, radnik komunalnog preduzeća prelazi ulicu u suprotnom smjeru, ali odjednom počinje da trči ka djetetu.

Ono što se desilo je zastrašujuće: vozač crnog terenca u punoj brzini prolazi.

Ovaj čovjek je kao anđeo čuvar.

Pogledajte ovaj nevjerovatni snimak. Ne zna se tačno o kojoj je zemlji riječ, ali nemojte bit monstrum za volanom kao vozač sa snimka.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!