“Sahranio sam sina kada je imao tri mjeseca”: Željko Samardžić o gubitku sina, otkrio da je i on izbjegao smrt!

“Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mjesec, Maja i ja podijelimo tu tugu i uvijek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovjek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po mjeseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo volio”, rekao je Željko

Željko Samardžić danas ima veliku porodicu, tri ćerke, četvoro unučadi i suprugu sa kojom dijeli radost i tugu duže od četiri decenije. Ipak, početak građenja te porodice krenulo je velikim gubitkom, preranom smrću sina, koji je imao samo tri mjeseca.

Pjevač za “Blic” u potresnoj ispovijesti priča o sahrani bebe i kako su Maja i on prevazišli sve do sada.

“Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mjesec, Maja i ja podijelimo tu tugu i uvijek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovjek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po mjeseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo volio”, rekao je Željko i je dodao:

“Sjećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede”.

Više o tome kako je izbegao smrt, o ćerkama i unucima, ali i finasijskim problemima, možete pogledati OVDJE.

Idi na VRH

error: Content is protected !!