Skoplje: Obijen kombi navijača iz Bijelog Polja, ukradeno deset torbi, dva pasoša, kreditne kartice…

“Nakon što smo se odjavili iz hotela i planirali da nakon utakmice krenemo kući, zadesila nas je ova neprijatna situacija. Nestalo je deset torbi sa ličnim stvarima, kreditnim karticama, odstalim dragocjenostima, a takođe nedostaju i dva pasoša. Čekamo policijski uviđaj i nadam se da ćemo uspjeti da se vratimo kući“, kazao je Alden Ramović

Neprijatna situacija zadesila je grupu navijača crnogorskih rukometašica nakon utakmice sa Holandijom za kraj grupne faze Evropskog prvenstva.

Nakon meča u Skoplju, na parkingu dvorane „Boris Trajkovski“ obijen je kombi navijača iz Bijelog Polja, pri čemu su ukradene dragocjene stvari.

„To se dogodilo tokom same utakmice, negdje oko 18:30 časova. Tim kombijem doputovalo je 15 navijača iz Bijelog Polja, koji su prethodnih dana bodrili naše lavice. Nakon što smo se odjavili iz hotela i planirali da nakon utakmice krenemo kući, zadesila nas je ova neprijatna situacija. Nestalo je deset torbi sa ličnim stvarima, kreditnim karticama, odstalim dragocjenostima, a takođe nedostaju i dva pasoša. Čekamo policijski uviđaj i nadam se da ćemo uspjeti da se vratimo kući“, kazao je Alden Ramović za portal Antena M.

Foto: Privatna arhiva

Idi na VRH
error: Content is protected !!