Beograđanin mislio da je dobio sedmicu na lotou, ali je uslijedio šok: Ćerka ga žestoko nasamarila! (VIDEO)

U prvim kadrovima vidi se Tara koja prati Loto izvlačenje, a potom poziva oca da je zamijeni. Međutim, kada su “dobitni” brojevi krenuli da se nižu, čovjek je u nevjerici posmatrao listić i pozivao ženu da posvjedoči trenutku

Tiktokerka Tara Ristić postala je popularna na društvenim mrežama zbog zbijanja šala sa porodicom, a najviše sa ocem kome redovno smišlja podvale. Ovog puta prevazišla je sve dosadašnje namještaljke, a snimak Beograđanina, “loto milionera”, obišao je mreže.

Tara je u dogovoru sa mamom, koja je i sama često žrtva podvala, ocu podmetnula navodno “dobitni tiket”, i stari snimak izvlačenja, kako bi čovjek pomislio da su osvojili preko 1,5 milion eura, piše “Kurir”.

U prvim kadrovima vidi se Tara koja prati Loto izvlačenje, a potom poziva oca da je zamijeni.

Međutim, kada su “dobitni” brojevi krenuli da se nižu, čovjek je u nevjerici posmatrao listić i pozivao ženu da posvjedoči trenutku.

Potom se ponovo pojavila Tara, baš kada je izvučena sedmica i vidi se kako se porodica raduje i grli, sve do jednog momenta.

Ideja da Tarin otac postane milioner makar i na pola minuta, kao i trenutak u kojem je shvatio da je sve namještaljka zabavio je korisnike društvenih mreža, ali počeli su da se nižu sažaljivi komentari.

“Mene bi srce izdalo”, “Mnogo mi je žao ovog čovjeka”, “Koliko se razočarao kada je shvatio da nije pobijedio”, “Jadan”, pisali su korisnici, dok drugi priznaju da su se dobro nasmijali.

@tararistic4

Ono kad mama i ja odlučimo da tata postane milioner na pila minuta, kad već nije mogao za 66 godina😅🫶🏽 #fyp #foryou #xyzbca #prank #loto #tiktokbalkan #family

♬ original sound – Tara Ristic

 

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!