Majka nije imala para za račune, uzela je ćerkicu (3) i bacila se pod voz: Zbog nemaštine se odlučila na smrt

Zapravo, ona je tog dana pokušala da pronađe rješenje. U 6.30 ujutru otišla je da još jednom provjeri stanje na računu, a prethodno je obavila niz poziva. Molila je prijatelje da joj uplate nešto novca, ali izgleda da na njene vapaje niko nije odgovorio

Legan Melsadaj Redmond (27) je, držeći za ruku svoju ćerkicu (3), skočila pod voz na jednoj britanskoj željezničkoj stanici, jer, prema navodima medija, nije bila u mogućnosti da plati račune za stan i struju.

Istraga, koja je sada i zvanično završena, pokazala je da je majka te 2019. godine počinila ubistvo i samoubistvo zbog teške nemaštine, zbog koje je bila i pred sudom. Dugovala je oko 300 eura za struju, 600 za ostale komunalije i nešto više od 1.400 eura za kiriju, piše “Blic”.

Zapravo, ona je tog dana pokušala da pronađe rješenje. U 6.30 ujutru otišla je da još jednom provjeri stanje na računu, a prethodno je obavila niz poziva. Molila je prijatelje da joj uplate nešto novca, ali izgleda da na njene vapaje niko nije odgovorio.

Kada je, vjerovatno. shvatila da izlaza nema, tog dana je, lijepo obučena, sa ćerkom šetala stanicom čak sat vremena prije nego što se odlučila da skoči pod voz.

Foto: Twitter – Female Suicide (TW/Content Note)

Idi na VRH

error: Content is protected !!