Novi incident Kadyrova potrčka: Chimaev gurnuo Khabibovog rođaka, policija razdvajala sukobljene (VIDEO)

Što je Abubakar rekao Chimaevu pa je izazvao takvu reakciju čečensko-švedskog borca, teško je ovako zaključiti. Vjerojatno ćemo u narednim danima saznati više informacija, ali Chimaevu novi incident nikako ne ide u prilo

Khamzat Chimaev u devetom mjesecu nastupio je na UFC 279 eventu. Lakoćom je pobijedio Kevina Hollanda, ali u tjednu uoči te borbe navukao je ogroman bijes MMA fanova i postao je jednim od trenutno najomraženijih boraca u UFC-u.

Pad na vagi za 3,40 kilograma, incidenti s Paulom Costom, kao i oni s Kevinom Hollandom i Nateom Diazom uoči konferencije za medije, nikako nisu išli u prilog Chimaevu. Ako se doda da se Khamzat samo smješkao nakon pada na vagi, a na ceremonijalnom vaganju pokazivao je ‘‘srednjake‘‘, jasno je kako to nije bio dobar tjedan za njegov imidž. Sve je zaključio izderavši se na mikrofon nakon borbe, a prilikom dernjave između ostalog je izjavio.

‘‘ovo je Čečenija‘‘, iako se event održavao u Las Vegasu.

Oči su se vjerojatno zacaklike Ramzanu Kadyrovu, ozloglašenom čečenskom vođi koji je Chimaeva nagradio batinama koje su mu priuštili sinovi Ramzana Kadyrova tijekom sparinga. Chimaev nerijetko sparira s njegovim sinovima, ali naravno da ih ne smije ugroziti na sparingu. Ne samo da im mora puštati, nego to mora podijeliti i na svojim društvenim mrežama.

 

Podosta licemjerno od nekog tko se konstantno naziva ‘‘gangsterom‘‘. Ulogu ‘‘gangstera‘‘ Chimaev je pokušao odigrati i tijekom sinoćnje UFC 280 priredbe. Naime, dok je Islam Makhachev držao svoj govor nakon pobjede nad Charlesom Oliveirom, Khamzat Chimaev zatekao se u razgovoru s Abubakarom Nurmagomedovim, rođakom Khabiba Nurmagomedova.

Abubakar je također nastupio na sinoćnjem eventu, a jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Gadzhija Omargadzhieva. Razgovor je u početku tekao mirno, ali u jednom trenutku Chimaev je gurnuo Abubakara i ekspresno je nastao kaos. Krenulo je masovno naguravanje, a ‘‘poletjele‘‘ su i šake. Osiguranje je srećom brzo interveniralo i teži sukob je spriječen.

Što je Abubakar rekao Chimaevu pa je izazvao takvu reakciju čečensko-švedskog borca, teško je ovako zaključiti. Vjerojatno ćemo u narednim danima saznati više informacija, ali Chimaevu novi incident nikako ne ide u prilog, prenosi Fightsite.hr

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!