Uprava za saradnju sa dijasporom – iseljenicima dala 1.400 eura za odijela; Krcić: Službenici se moraju razlikovati od prolaznika

“Na manifestaciji ‘Dani dijaspore’ u Rožajama organizacioni odbor je, u skladu sa propisima, nabavio radna – službena (skromna) odijela. Službenici Uprave se moraju razlikovati od prolaznika na ulici”, rekao je Krcić

Uprava za saradnju sa dijasporom – iseljenicima u avgustu ove godine izdvojila je 1.400 eura za deset odijela, piše Antena M.

Antena M je imala uvid u račun, pa kako bi ponudili transparentan odgovor javnosti zašto Uprava i za koga nabavlja deset odijela, obratili su se tadašnjem rukovodiocu Uprave, Šefketu Krciću.

On je Anteni M odgovorio da su odijela nabavljena u službene svrhe, odnosno za deset službenika Uprave uoči jednog događaja koji se održavao u Rožajama.

“Na manifestaciji ‘Dani dijaspore’ u Rožajama organizacioni odbor je, u skladu sa propisima, nabavio radna – službena (skromna) odijela. Službenici Uprave se moraju razlikovati od prolaznika na ulici”, odgovor je koji je Krcić uputio Anteni M.

Glavna fotografija: Sa manifestacije “Dani dijaspore” u Rožajama (Foto: Uprava za saradnju sa dijasporom – iseljenicima – Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!