Susret dobrotvora: Hačko Brčvak i Ivo Đukanović u San Francisku zapjevali „Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore” (VIDEO)

O Brčvakovim i Đukanovićevim dobrim djelima koja čine za sve građane Crne Gore suvišno je govoriti. Njihove misli, bez obzira gdje se nalaze, okrenute su zavičaju. Tako je bilo i u San Francisku gdje Đukanović živi više od 30 godina, a naši humanisti su imali težak zadatak da lokalnog harmonikaša nauče da odsvira njemu nepoznatu pjesmu

Na jednoj od ulica San Franciska, grada u kojem su se crnogorski iseljenici počeli doseljavati još prije nešto više od 170 godine, u petak se mogla čuti nama dobro poznata pjesma posvećena Crnoj Gori.

Izvođači su bili, ni manje ni više, nego jedni od najvećih dobrotvora koje je Crna Gora ikad imala – Hajriz Hačko Brčvak i Ivo Đukanović, koji su se zajedno sa svojim suprugama Selmom i Zoricom, kao i prijateljima Hajdarem Dakom i Amelom Šabović, družili u ovom gradu.

Domovina u srcu: Selma i Hajriz Brčvak, Ivo i Zorica Đukanović, Amela i Hajdar Dako Šabović

O Brčvakovim i Đukanovićevim dobrim djelima koja čine za sve građane Crne Gore suvišno je govoriti. Njihove misli, bez obzira gdje se nalaze, okrenute su zavičaju. Tako je bilo i u San Francisku gdje Đukanović živi više od 30 godina, a naši humanisti su imali težak zadatak da lokalnog harmonikaša nauče da odsvira „Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore”.

POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK

Idi na VRH
error: Content is protected !!