Čudo u Njujorku: Za samo sat vremena naučio da priča crnogorski jezik

Kako smo saznali iz pouzdanih izvora, odmah nakon objavljivanja teksta, Tuzanin je zvao Gusinjanina i na crnogorskom jeziku se izvinjavao. Naš izvor tvrdi da njegovo poznavanje jezika nije bilo loše i dodaje da je pravo čudo kako je tako brzo “propričao”

Kada je u ponedjeljak otkriveno da je Gusinjaninu na Menhetnu automobil obio njegov zemljak iz Tuzi, mnogi su se začudili i iznenadili kako je to moguće da se tako nešto desi u tom višemilionskom gradu.

Podsjetimo, našem iseljeniku porijeklom iz Gusinja, koji živi na Menhetnu, prije par dana opljačkan je automobil. Kako je kazao za naš portal, za 17 godina, koliko živi u SAD, nikada mu nije obijen automobil.

Nedavno mu se u komšiluku zaposlio naš zemljak porijeklom iz Tuzi, što mu je bilo drago. Međutim, “komšiju” je upoznao na ne baš lijep način – obio mu je auto i ukrao stvari koje su bile u njemu.

Otkrili su ga ubrzo, na osnovu video – snimka.

Međutim, to nije sve. Još jedno čudo se desilo kad je Portal Revije Fokus objavio tekst o lopovu iz Tuzi, koji je do prije toga tvrdio da ne zna crnogorski jezik.

Kako smo saznali iz pouzdanih izvora, odmah nakon objavljivanja teksta, Tuzanin je zvao Gusinjanina i na crnogorskom jeziku se izvinjavao. Naš izvor tvrdi da njegovo poznavanje jezika nije bilo loše i dodaje da je pravo čudo kako je tako brzo “propričao”.

Tuzanin na Menhetnu obio automobil Gusinjanina: „Ja se obradovao što se zemljak zaposlio u komšiluku, kad ono…“ (VIDEO)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!