Baranka snaha Nikole Sarkozija: Natali Husić se udala za sina bivšeg francuskog predsjednika

Natali je, inače, druga ćerka poznatog diplomate SFRJ Ilira Husića iz Bara, sada poslovnog ćovjeka koji odavno živi i radi u inostranstvu

Natali Husić iz Bara, uspješni foto-model u Njujorku, udala se prošle subote za Luja Sarkozija iz Pariza.

Foto: Facebook/Richard Kitaeff

Ova vijest, sama po sebi, ne bi značila ništa više od tek puke Instagram objave, da se u konkretnom slučaju ne radi o ulasku mlade i lijepe Baranke u porodicu bivšeg predsjednika Francuske, Nikole Sarkozija!

Zbog toga je ovaj događaj zaslužio i veliku pažnju čuvenog francuskog ženskog magazina “Madame Figaro”, koji se objavljuje kao vikend dodatak uglednog dnevnika “Figaro”.

Foto: Facebook

U svom onlajn izdanju, “Madame Figaro” predstavlja novu snahu Nikolasa Sarkozija kao djevojku koja “živi između Vašingtona i Njujorka”, i koja se kao model i glumica školovala  na Lee Strasberg Theatre and Film Institute, “nekoliko ulica od Empajer Stejt Bildinga”.

Natali je, inače, druga ćerka poznatog diplomate SFRJ Ilira Husića iz Bara, sada poslovnog ćovjeka koji odavno živi i radi u inostranstvu.

Foto: Instagram

“Nakon upoznavanja 2017. sa najmlađim sinom bivšeg predsjednika Republike, čini se da je ova mlada žena koja govori i engleski i francuski jezik promijenila smjer.

Diplomirala je međunarodne odnose na NYU, poznatom privatnom univerzitetu na Menhetnu i ušla je u sferu biznisa.

Vjeridba Natali i Luja ovog jula krunisana je vjenčanjem 24. septembra u Gordesu, u Provansi, u porodičnom okruženju mladenaca”, piše “Madame Figaro”.

Foto: Instagram

Prema istim navodima, Luj Sarkozi je u proljeće 2017. “počeo da izlazi sa Natali koja je navodno rođena u Crnoj Gori”, prenosi feral.bar.

Iako je njihova romansa bila još u povojima, par se vrlo brzo pojavio na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Putovanja širom SAD, izleti brodom na Bahamima…

Natali Husić je inače globtroter,  i čim može napušta Veliku jabuku kako bi istraživala nove zemlje: Italiju, Karibe, Ujedinjene Arapske Emirate, Kongo, Kolumbiju, Tursku…

Foto: Instagram

“Na Instagramu redovno dijeli svoje dogodovštine sa putovanja, sve do Parka prinčeva u Parizu gdje prati utakmice PSŽ-a, omiljenog kluba svog svekra Nikole Sarkozija”, objavio je, pored ostalog, poznati francuski magazin u svom onlajn izdanju.

Glavna fotografija: Facebook/Richard Kitaeff

Idi na VRH
error: Content is protected !!