Almir Skoko (19) iz Bijelog Polja preminuo pet dana nakon udesa u Ulcinju

Do nesreće je, kako saznaju „Vijesti“, došlo kada je Skoko, upravljajući “audijem” bjelopoljskih registraskih oznaka i krećući će se iz pravca Ulcinja ka Bojani i Adi, kod raskrsnice prema mostu, iz za sada nepoznatih razloga produžio kretanje prema naselju Sveti Nikola i izgubio kontrolu nad vozilom, zbog čega je došlo do višestrukog prevrtanja

Almir Skoko (19) iz Bijelog Polja podlegao je juče povredama zadobijenim u saobraćajnom udesu koji se dogodio u petak veče, 2. septembra oko 23.30 sati, saznaju „Vijesti“.

Njegov sugrađanin i suvozač u trenutku teške nesreće, D. M. (17), zadobio je povrede, a prema istim saznanjima trenutno nije životno ugrožen.

Do nesreće je, kako saznaju „Vijesti“, došlo kada je Skoko, upravljajući “audijem” bjelopoljskih registraskih oznaka i krećući će se iz pravca Ulcinja ka Bojani i Adi, kod raskrsnice prema mostu, iz za sada nepoznatih razloga produžio kretanje prema naselju Sveti Nikola i izgubio kontrolu nad vozilom, zbog čega je došlo do višestrukog prevrtanja.

Teške povrede, a posebno glave, ispostavilo se, bile su kobne za mladića…

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!