Plav: TIKA donirala Službi zaštite i spašavanja opremu vrijednu 42.000 eura

Komandir Službe zaštite i spašavanja Besim Gutić poručio je da će oprema omogućiti veću bezbjednost vatrogasaca prilikom intervencija i unaprijediti usluge koje pružaju u cilju zaštite ljudskih života i imovin

Turska agencija za saradnju i koordinaciju (TIKA), nakon prošlogodišnje obuke vatrogasaca, nastavlja da pomaže Službu zaštite i spašavanja opštine Plav donacijom opreme u vrijednosti od 42 hiljade eura, saopšteno je iz Opštine Plav.

Predsjednik Opštine Plav Nihad Canović zahvalio je agenciji TIKA na vrijednoj opremi istakavši da u kontinuitetu pomažu na jačanju lokalnih kapaciteta u raznim oblastima, od poljoprivrede do zaštite stanovništva.

Koordinator TIKA-e za Crnu Goru Abdurrahman Toprak podsjetio je na sve projekte koje su sproveli i podržali u Plavu i u sjevernim opštinama i naglasio da će u narednom periodu raditi da ta podrška bude još konkretnija.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Besim Gutić poručio je da će oprema omogućiti veću bezbjednost vatrogasaca prilikom intervencija i unaprijediti usluge koje pružaju u cilju zaštite ljudskih života i imovine.

Foto: Opština Plav

Idi na VRH
error: Content is protected !!