Obračuni crnogorskih kriminalnih klanova prenijeli se i na teritoriju Hrvatske

Osumnjičeni za ubistvo Gorana Vlaovića je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca, koji je  na potjernici crnogorske policije a kako je potvrđeno za Portal RTCG, crnogorski istražni organi potražuju Tanaskovića zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Milića-Minje Šakovića 18. juna u Budvi

Po svemu sudeći, obračuni dva najbrutalnija balkanska narkoklana iz Crne Gore, škaljarskog i kavačkog, koji su dosad odnijeli više od 40 života, prenijeli su se i na teritoriju Hrvatske. Na to ukazuju prvi rezultati istrage o ubistvu Gorana Vlaovića (38) zvanog Goro, državljanina Crne Gore iz Herceg Novog, objavio je zagrebački “Jutarnji list”.

Kako se navodi u članku, Vlaović je juče nešto poslije šest sati smrtno ranjen u klasičnoj “sačekuši” hicem u vrat pištoljem iz prigušivača nedaleko od ulaza u noćni klub “Noa” na Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca. Riječ je o jednoj od plaža uz popularno Zrće, prenosi rtcg.me.

Vlaović je ubrzo nakon ranjavanja preminuo u vozilu Hitne pomoći.

Po pisanju tog lista, Vlaović je uvijek bio u društvu tjelohranitelja, Crnu Goru je napuštao samo jednom godišnje.

Osumnjičeni za ubistvo Gorana Vlaovića je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca, koji je  na potjernici crnogorske policije a kako je potvrđeno za Portal RTCG, crnogorski istražni organi potražuju Tanaskovića zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Milića-Minje Šakovića 18. juna u Budvi.

Šaković je ubijen u junu u centru Budve, a iako se spekulisalo da su istražitelji otkrili počinioce, to dosad nije zvanično potvrđeno. Po evidenciji crnogorske policije, Šaković je bio označen kao istaknuti član “škaljarskog klana”.

Prema informacijama portala rtcg.me, crnogorski istražitelji došli su u međuvremenu do imena Tanaskovića i terete ga za učešće u ubistvu Šakovića. Drugi detalji zasad nijesu poznati.

Zagrebački “Jutarnji list” prenio je da je advokat Tanaskovića, Vinko Gulišija, rekao da njegov klijent pred policijom neće iznositi svoju odbranu i braniće se ćutanjem.

Foto: Jučerašnje ubistvo Gorana Vlaovića (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!