Protest mladih ispred CB Pljevlja: Policija zna ko su izgrednici, imamo snimke

Mi osnovano tvrdimo da je ovo djelo Državne bezbjednosti. Komandir Jović i Slavulj znaju ko su izgrednici, postoje snimci. Ako oni ne budu rekli mi ćemo javno izaći i kazati ko je ovo uradio, ovo nedjelo u Pljevljima”, rekao je ljekar Dario Vraneš, ispred koalicije “Za budućnost Crne Gore”

Foto: Facebook/Udruženje “Stefan Nemanja”

Mladi koalicije “Za budućnost Crne Gore” protestovali su danas kratko ispred Centra bezbjednosti (CB) Pljevlja odakle su pozvali načelnika CB Pljevlja Dragana Slavulja i komandira stanice policije Milana Jovića da kažu imena izgrednika incidenata koji su se posljednjih dana dešavali u Pljevljima.

“Mi osnovano tvrdimo da je ovo djelo Državne bezbjednosti. Komandir Jović i Slavulj znaju ko su izgrednici, postoje snimci. Mi imamo snimke. Ako oni ne budu rekli mi ćemo javno izaći i kazati ko je ovo uradio, ovo nedjelo u Pljevljima. Padom režima Mila Đukanovića, Muslimani i Bošnjaci nisu izgubili u Pljevljima već su dobili svi časni i pošteni ljudi. Izgubili su isključivo pljačkaši, kriminalci, ucjenjivači i trgovci ljudskim dušama“, rekao je ljekar Dario Vraneš, ispred koalicije “Za budućnost Crne Gore”, prenose “Vijesti”.

On je kazao da će se koalicija “Za budućnost Crne Gore” organizovati da odbrani islamske svetinje, ukoliko Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nije u stanju da zaštiti sve svoje građane.

“Kako smo odbranili naše svetinje sigurno ćemo uspjeti da odbranimo svetinje naše islamske braće”, rekao je Vraneš.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!