Snimak brutalnog prebijanja u Arkanzasu šokirao svijet: Tri policajca tuku čovjeka (VIDEO)

Na snimku, koji je postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako trojica policajaca udaraju pesnicom u glavu i šutiraju uhapšenog nekoliko puta

Trojica policajaca iz Arkanzasa suspendovana su u nedjelju nakon što je u javnost dospio snimak na kome se vidi kako brutalno tuku uhapšenog Rendala Vustera koji nepomično leži na zemlji.

Na snimku, koji je postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako trojica policajaca udaraju pesnicom u glavu i šutiraju uhapšenog nekoliko puta, piše USA Today.

U jednom trenutku, piše portal Nova.rs, jedan od nasilnih policajaca primjećuje da ga neko snima i počinje da viče na tu osobu naređujući joj da prestane.

Šerif okruga Kroford u kojem se incident dogodio, Džimi Damante, izdao je saopštenje u kojem je naveo da će policajci biti suspendovani tokom istrage o ovom događaju.

„Svi moji zaposleni odgovoraju za svoje postupke i preduzeću odgovarajuće mjere po ovom pitanju“, rekao je Damante.

Prema policijskom izvještaju, uhapšeni je pretio momku koji je zaposlen u lokalnoj radnji, a potom ga i opljačkao. Nakon hapšenja i prebijanja Vuster je odveden u oblasnu bolnicu na pregled i liječenje, a zatim je kasnije prebačen u zatvor okruga Kroford u Van Burenu u Arkanzasu.

Vuster je zatvoren na osnovu optužbi za provalu, pružanje otpora pri hapšenju, kao i terorističke prijetnje, saopštila je policija ove države.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!