Skandal u avionu: Posada u obroku pronašla glavu zmije (VIDEO)

Turski novinski sajt “Gazeta duvar” objavila je danas da se incident dogodio u četvrtak, 21. jula, na letu iz Ankare ka Diseldorfu

Posada aviona turskog avio-prevoznika “San ekspres” zgrozila se kada je u obroku pronašla unakaženu glavu zmije umesto standardnog jela od krompira, povrća i paradajza.

Turski novinski sajt “Gazeta duvar” objavila je danas da se incident dogodio u četvrtak, 21. jula, na letu iz Ankare ka Diseldorfu.

Na video-snimku koji je objavio sajt prikazan je obrok sa pire krompirom i povrćem. Međutim, kada se približi kadar, pojavljuje se unakažena glava zmije.

Nakon što se posada žalila, avio-kompanija je saopštila da je incident “neprihvatljiv” i obustavila usluge ugostitelja.

“Naš glavni prioritet je da usluge koje pružamo gostima na u našem avionu budu na najvišem nivou kvaliteta i da i gosti i zaposleni imaju udobno i bezbjedno iskustvo na letu”, navodi se u saopštenju avio-kompanije.

U saopštenju se dodaje da je pokrenuta detaljna istraga o incidentu.

Ugostiteljska firma “Sančak usluge na letu”, koja obezbjeđuje obroke, kategorično odbacuje optužbe.

“Nismo koristili nijedan strani predmet koji je, navodno, bio u hrani prilikom kuvanja (usljed tehničkih i termalnih uslova koji se koriste u ugostiteljskim objektima na letovima)”, saopšteno je iz ugostiteljske kompanije.

Prema pisanju “Gazete duvar”, ranije su se u obrocima na letovima “San ekspresa” pojavljivali puževi golaći i buđ, piše “Blic”.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!