Masovna tuča u moru hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Na snimku se vidi da je žena u crvenom bikiniju prvo došla u sukob s muškacem, da bi zatim uletjela druga žena u tamnom kupaćem, a onda je nastao haos. Dvije žene su počele da se tuku, a najgore od svega je što je pored njih bilo i dijete u gumi, na koje više niko nije obraćao pažnju

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče u moru, a iako se sigurnošću ne može utvrditi gde se dogodio okršaj, mnogi komentarišu da je u pitanju Paralija.

Na snimku se vidi da je žena u crvenom bikiniju prvo došla u sukob s muškacem, da bi zatim uletjela druga žena u tamnom kupaćem, a onda je nastao haos. Dvije žene su počele da se tuku, a najgore od svega je što je pored njih bilo i dijete u gumi, na koje više niko nije obraćao pažnju.

Uprkos tome što se ne zna da li su na snimku Srbi ni gdje je snimak nastao, mnogi su se u komentarima šalili na račun onih koji ljetuju u Paraliji, prenosi objektiv.rs.

“Pripadnici nebeskog naroda…kolorizovano“, “Jesi vidio kako žena brani muža“, “Ovdje ni ajkule ne bi smjele da se umiješaju”, “Eto zašto ne treba ići na more sa ženom”, bili su neki od komentara.

Najzad, uprkos tome što izgleda smiješno, ova situacija je ipak opasna i neprihvatljiva:

“Meni je ovo jezivo! Doveli su dijete u životnu opasnost! Dok se goveda makljaju, malu je mogla da odvuče struja u dubinu i šta onda“, napisala je jedna korisnica Twittera.

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!