Žena i ćerka Putinovog političara ubijene, medijima naređeno: Ne pišite o tome

Suprug ubijene Nadežde je Aleksej Inokentjev (53), proputinovski načelnik okruga, a osumnjičeni za ovaj zločin je njihov sin Ajsen Inokentjev (21)

Supruga regionalnog političara koji je na strani ruskog predsjednika Vladimira Putina i njena ćerka ubijene su, a kako se navodi u Rusiji postoji zabrana da se tome priča.

Nadežda Inokentjeva (51) i njena ćerka Anželika Popova (31), vlasnica modnog brenda i majka jednog deteta, ubijene su nožem.

Vijest o ovom slučaju je dospela u javnost, uprkos tome što je državnim medijima – novinama i televizijima – naređeno da ne izvještavaju o masakru, prenosi Miror.

Suprug ubijene Nadežde je Aleksej Inokentjev (53), proputinovski načelnik okruga, a osumnjičeni za ovaj zločin je njihov sin Ajsen Inokentjev (21).

Ovaj političar kontroliše ogromnu oblast zvanu Njurbinski okrug, koji se nalazi u najhladnijem regionu na svetu, Jakutiji u Sibiru.

Anželika Popova obično je boravila u Sankt Peterburgu i posjeduje brend odeće. Anželika je preminula na mjestu ubistva, a kako pišu mediji imala je rane na grudima i stomaku.

Kako prenosi portal Nova.rs, na putu do bolnice umrla je i njena majka.

Ajsen je dao prismeno priznanje ubistva svoje majke i sestre u porodičnoj kući u regionalnoj prijestonici Jakutsku, prenose mediji.

Inokentjev se predao i prve informacije pokazuju da je bio pijan tokom porodične svađe oko svojih prijatelja. Zabranu medijima da izvještavaju o ovom slučaju uveo je regionalni guverner Ajsen Nikolajev (50), takođe iz Putinove partije Jedinstvena Rusija.

Razlog za medijsku zabranu nije jasan, ali se navodi da državni mediji imaju naredbu da ograniče plasiranje loših vesti.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!