Sud presudio da je Miroslav Ilić Devinov biološki otac, pjevač nakon presude: Ako je to tačno, ćeraćemo se još!

“Kada su me juče novinari nazvali, nisam znao šta da odgovorim jer sam bio šokiran. Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem vidio šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati”, rekao je Miroslav i dodao da će uložiti žalbu ukoliko je tačno da je sud donio odluku da je on Devinov biološki otac

Mirjana Antonović objavila je juče na Facebooku da je sud donio presudu u njenu korist i da je potvrđeno da je Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

Ovim povodom pjevač se oglasio juče, kada je rekao da je šokiran. Miroslav je sada za “Kurir” rekao da ne zna kako da reaguje, jer presuda mu još nije stigla, te ne zna kako su Mirjana i njen advokat saznali za to.

“Kada su me juče novinari nazvali, nisam znao šta da odgovorim jer sam bio šokiran. Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem vidio šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati”, rekao je Miroslav i dodao da će uložiti žalbu ukoliko je tačno da je sud donio odluku da je on Devinov biološki otac.

“Ako je tako kako su oni izjavili, odmah ću podneti žalbu. Što bi rekao Matija Bećković, “ćeraćemo se još”. Idem do kraja i do Apelacionog suda, ako treba” rekao je “Kuriru” Miroslav.

Kako je danas ranije pisao “Kurir”, Mirjana je otkrila da je srećna zbog presude.

“Ova borba sa Miroslavom je neizmerno bila iscrpna, sa duševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vrijeđali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutali su do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima”, rekla je Mirjana i zahvalila Lepoj Breni na pomoći i podršci.

“Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvog dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter”, ističe Mirjana koja je otkrila kako je njen sin Devin reagovao kada je sud dokazao da je Miroslav Ilić njegov biološki otac.

“Devin je bio na poslu kada sam mu javila. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodni momenat. Kad je konačno čuo moje riječi, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomiješano sa gorčinom i da do ovoga nikada nije trebalo da dođe. To nije bila njegova želja”, rekla je Mirjana.

Suđenje Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, sa kojom je pjevač bio u vezi prije 30 godina, dok je bio u braku, trajalo je 14 godina. Motiv je bio da ona dokaže da je Ilić otac njenog sina Devina sa kojim godinama živi u Americi.

Foto: Facebook/Mirjana Antonovic

Idi na VRH
error: Content is protected !!